Time for Lyme

Late stage lyme disease awareness

De bloggers

Hallo!
Wij, de bloggers, stellen ons graag even voor.

Emma
Ik ben Emma. Volgende week word ik 18. Ik heb altijd graag gesport, vooral lopen en wandelen met de hond. Ik ging altijd graag naar school, maar heb het noodgedwongen nu tijdelijk moeten onderbreken. Wetenschap heeft me altijd erg geboeid, zat in wetenschappen wiskunde 7 uur. Sinds oktober 2013 heeft Prof de Meirleir ontdekt dat ik al 11 jaar de ziekte van Lyme en co-infectie heb.
Sinds 5 jaar neemt de ziekte beslag van mijn leven en de laatste 2 jaar heeft ze mij volledig in haar grip. Om de dag door te komen lig ik in de zetel, met gezelschap van mijn trouwe hond Sasha. Verplaatsingen doe ik in de rolstoel. Ik heb gelukkig veel steun van mijn familie en wat vrienden, dat helpt samen met mijn positivisme.
Momenteel bezig met een zware behandeling in de hoop op beterschap.
I’m fighting Lyme.

Merel
Mijn naam is Merel en ik ben 29 jaar oud. Ik ben een vrolijk en opgewekt persoon en houd ervan om creatief bezig te zijn, op wat voor manier dan ook.
Ik ben in totaal al zo’n 17 jaar ziek, periodes van bedlegerig zijn en iets betere periodes met af en toe een studie proberen wisselden elkaar af in de afgelopen jaren. Toch heb ik geen enkele studie lang vol kunnen houden en zit ik nu alweer 7 jaar thuis, zonder school of werk. Toch heb ik pas in 2013 mijn diagnose gekregen van chronische Lyme/ neuro borreliose.
Ik ben nu een klein jaar bezig met mijn behandeling voor Lyme, welke mij erg zwaar valt. Voor het grootste deel ben ik bank/bed gebonden en heb ik een rolstoel nodig als ik even naar buiten wil gaan. Mijn positiviteit probeer ik echter nooit kwijt te raken!

Op mijn Persoonlijke blog kun je meer lezen over mijn behandeling.

Jasper
Ik ben Jasper de Waard, 26 jaar en kerngezond. Ik ben getrouwd met de allerliefste vrouw van de wereld die helaas kampt met de ziekte van Lyme. Ik verbaas me vaak over de gang van zaken, waardoor er af en toe wel eens een blog geschreven moet worden. 

Talitha
Hoi! Ik ben Talitha, 24 jaar oud, getrouwd, levensgenieter en dagelijks vergezeld door mijn twee heerlijke, aandachtsgekke katten. Ik ben al een groot deel van mijn leven ziek, waarvan ik de laatste paar jaar bedlegerig/rolstoel afhankelijk ben. Ik weet pas sinds eind 2012 dat ik de ziekte van Lyme en diverse co-infecties heb, en ik ben hier nu hard tegen aan het vechten. Neem ook een kijkje op mijn persoonlijke blog. Ik zie ernaar uit om voor Time for Lyme te schrijven!

Lyme & Co
Ik ben 10 jaar geleden besmet geraakt met Borrelia en Bartonella, die door te late diagnose geëvolueerd zijn naar chronische intracellulaire infecties. Ik ben sinds januari 2013 onder behandeling hiervoor. Het is een dagelijkse rollercoaster van emoties, pijn, diverse klachten en extreme uitputting. Hier vind je updates terug van mijn gevecht tegen deze ziekte. Alsook kun je een kijkje nemen op mijn persoonlijke blog.

One thought on “De bloggers

  1. Beste bloggers, ik vind het schrijnend om te lezen hoelang jullie reeds kampen met lyme er ook mee hebben leren leven.
    Ik ben zelf jarenlang naar dokters en specialisten gelopen zonder resultaat. Mijn lichaam bleef aftakelen en ik ben blijven zoeken naar wat ik had. Ik ben dan naar mijn huidige therapeut Louis De Vry gestapt om te vragen of hij mij kon testen op lyme en effectief. De lange lijdensweg was voor mij al een deel gestopt, want ik wist eindelijk wat ik had. En nu ben ik na een aantal behandelingen (ook bezig aan de laatste) bijna volledig terug de oude! De ontstekingen zijn weg, mijn concentratievermogen is weer aan het toenemen, de vermoeidheid is ook weg, mijn positiviteit komt weer naar boven,… Jullie zullen het allemaal wel herkennen. Maar dus hierbij wil ik jullie gewoon even laten weten dat er wel een manier is om te genezen. In dit geval de alternatieve geneeskunde. Jammer dat weinig mensen ervoor open staan, want dit is baanbrekend. Mijn leven en mijn studies kunnen eindelijk terug opgepikt worden en hoop dat ik jullie dit ook kan geven. Groetjes en veel beterschap Melissa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s